divendres, 10 de maig del 2013

Fem un taller de pictoescriptura


Durant tot el curs hem fet activitats per aprendre una pila de coses sobre l’aigua, sobre els robots i sobre el futur en relació a l’aigua. El dilluns 6 de maig vam poder fer servir tots aquests coneixements en el taller de pictoescriptura que vam fer.

Amb l’ajuda d’una escriptora, l’Anna Manso, i d’un il.lustrador, en Lluís Cadafalch, vam inventar una història de forma col.lectiva. Primer vam donar idees de personatges i vam caracteritzar-los, després vam fer una mica de tria. Tot seguit vam pensar en un problema, un conflicte, una cosa que posés emocionant la història, vam tornar a donar una pila d’idees i vam acabar fent una mica de tria per acabar definint la trama.

Ens ho vam passar molt bé. L’Anna ens ajudava a donar idees i argumentar raons mentre en Lluís il.lustrava totes les nostres propostes amb uns dibuixos molt bonics.

Aviat cada u de nosaltres rebrà un quadern amb el conte escrit i il.lustrat. L’Anna i el Lluís hi donaran forma, però no ens desvetllaran el final, l’haurem d’escriure nosaltres, cada u inventant un final diferent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada