divendres, 7 de juny del 2013

Ens arriben els llibres del Taller de Pictoescriptura



Dimecres 5 de juny va venir l’Anna Manso, una escriptora que col·labora amb el projecte Vox Prima, i ens va portar un llibre que havia escrit a partir de les idees de quart, idees nostres!
L’Anna ja havia vingut a l’escola anteriorment, juntament amb en Lluís Cadafalch, il·lustrador del projecte, i amb la Roser Ballesteros, també del projecte Vox Prima. Aquella vegada els i les alumnes de quart vam donar idees per escriure un a història i les vam anar recollint i organitzant en un document electrònic i també en forma de dibuixos.
El dimecres passat, doncs, cada u de nosaltres va rebre un exemplar del llibre. Xulíssim. L’Anna va deixar d’escriure l’última part de la història expressament perquè nosaltres inventem i utilitzem la nostra imaginació i l’acabem. Ens vam posar a treballar. L’Anna és molt simpàtica i també molt amable i ens va ajudar a pensar el final.
La història tracta d’una gota d’aigua i d’un cervell que tenen molts problemes perquè viuen una situació greu de sequera. Intenten parlar amb un núvol perquè les ajudi però no poden, el terra està molt sec i ple d’esquerdes, els pous contaminats, inventen una màquina però necessita massa energia,...
Els finals de la història ara mateix els tenim nosaltres. Ja els hem escrit i aviat els passarem a net.
*notícia escrita per la Leonor i la Sara, amb ajuda de la mestra

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada