dilluns, 23 de novembre de 2015

Activitats del primer trimestre

Dieta Mediterrània a l'escola d'hosteleria
 El dia 4 de desembre vam anar a l'escola d'hosteleria que està al costat de l'hotel Alimara a realitzar un taller sobre la dieta mediterrània.
Vam aprendre a fer una "broqueta" de fruites, i quins són els productes que fem servir els països mediterranis en la nostra alimentació.             
Quan vam acabar ens van obsequiar amb un lot de fruita de tardor.

Sortida a Collserola

El dia 18 de novembre vam anar tot el matí d'excursió a la muntanya que tenim darrera de l'escola. És una part de la serra de Collserola. Hem vist petjades de porcs senglars, cireretes d'arboç (hem pogut agafar unes poquetes i les hem menjat), molts xipres, pinyes rosegades, una llebre que no es movia; semblava malalta, torres d'alta tensió, ... Hem pujat i baixat per dreceres i finalment hem passat una estona jugant en el parc que hi ha a l'entrada del laberint. Ha estat una sortida molt divertida.

 
Per celebrar la castanyada hem fet melmelada de poma. Hem baixat al menjador i ens hem rentat molt bé les mans. Després hem pelat i tallat un munt de pomes. Les hem abocat en una olla gran, hem afegit sucre i la Manoli l'ha posat al foc perquè es vagi fent poc a poc .

Ensenyem a reciclar

Hem fet de padrins i hem ensenyat als nens i nenes de primer com han de reciclar els embolcalls de l'esmorzar. Tenim dos bujols (són els contenidors on van els embolcalls) en el passadis que va a l pati, i dos més en el pati gran.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada