divendres, 2 de desembre del 2011

Participem a la comissió cooordinadora de l’Agenda21escolar


A partir d’aquest curs els i les alumnes de l’escola també participem a la comissió de la comissió coordinadora de l’Agenda21escolar. El dia 24 de novembre la Irene de 3r i la Naomi de 4t –com a representants del seu grup- van anar a la primera reunió de la comissió.
La Naomi ens dóna la seva opinió i diu que: “Al principi em va semblar molt bé i vam parlar de quines coses faríem aquest any. Vam decidir que penjaríem les notícies al bloc per no malgastar més paper, també vam parlar de fer els tallers que fem tots els anys. Vam estar tots d’acord en que els nens i nenes més grans de l’escola ensenyarien als nens  petits a reutilitzar el paper i a reciclar. Vam estar pensant si comprarien un ordinador nou perquè el nens i nenes treballéssim millor a informàtica. Per ser la primera reunió, amb tanta informació, se’m va fer una mica pesat”.
La Irene també ens dóna la seva opinió i diu: “La reunió va anar molt bé, vaig sentir una mica de vergonya però al final va sortir bastant bé. Vam parlar de l’hort, de no malgastar paper,... De mica en mica se me’n va anar la vergonya”.
*Text escrit per la Naomi i la Irene, i corregit per les mestres        

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada