divendres, 27 d’abril del 2012

Celebrem Sant Jordi


Un curs mes hem celebrat Sant Jordi a l’escola. I com? Doncs de diverses maneres: Des d’abans de les vacances de Setmana Santa cada nen i nena va escriure un text per presentar al concurs literari de l’escola. En tornar de vacances vam revisar els errors de redacció i els errors ortogràfics i el vam corregir, cosa que ens va costar molt i ens va demanar molt esforç. Alguns de nosaltres vam poder passar a ordinador el text. A més a més del text, cada u de nosaltres també va fer de poeta i va escriure una o dues poesies pel concurs literari.
També vam fer un dibuix en relació a la llegenda de Sant Jordi i a la tradició que celebrem any rere any. Tots els dibuixos van quedar molt bonics. Del conjunt de dibuixos, la mestra en va fer una tria de tres, que van ser els que es van exposar a la cartellera de l’entrada de l’escola. Nosaltres vam poder votar quin dibuix ens havia agradat més de tots els que hi havia exposats.
I finalment vam preparar una cançó pel concert del dia 23 d’abril. Vam aprendre a cantar la cançó del Doraemon i la vam cantar davant de tots els nens i nenes de l’escola.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada