divendres, 27 de gener del 2012

El Punt Verd Mòbil

EL  PUNT  VERD  MÒBIL (cicle mitjà)

EL punt verd mòbil ens ha vingut a visitar a l’escola ,tots hem  portat: piles, aerosols, cables, radiografies... hem col·laborat molt  i a més a més ens hem pogut desfer  d’algunes deixalles que no funcionaven o no volíem com cables, piles, ferralles, metalls, olis...El punt  verd  mòbil  és un camió i els encarregats ens han explicat on anava cada cosa.  Ens ho  hem  passat  molt  bé i hem aprés molt a fer reciclatge i neteja.         Ariadna Lozano, Maria Moreno

VISITA A L’ESCOLA BRESSOL ( 3R)

El dimecres 21 de desembre 2011 vam visitar L’ Escola Bressol L’Arboç, vam cantar nadales, van conèixer els nens més petits i  ens van convidar a pastís i a coca. Més tard vam sortir al pati amb ells, cadascú tenia cura d’un nen i jugava amb ell. Al final quant ens anàvem va ser molt divertit, perquè es van posar a la porta perquè no marxéssim, vam riure molt!
A tothom li va agradar molt aquesta experiència! 
Irene

L’HORT ( 3R)

Com tenim moltíssimes  ganes de tenir el nostre propi hort hem buscat un espai per tota l’escola i al final ho hem trobat! Hem escrit una carta a la Cap de Manteniment de la Diputació però tot això anava molt lent! I nosaltres volem començar ja! Per això hem escrit una carta per demanar-ne  ajuda a les famílies.
Algunes famílies ja estan preparades per ajudar-nos. Volem conrear pastanagues, tomàquets, cols, enciams...Ens agradem molt les pastanagues i la fruita en general !Estem molt animats i pensem que començarem molt aviat!
Pau, Nacho, Leonor, Diana,Julian, Maria Moraño

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada