divendres, 13 de gener del 2012

Impressions de la primera setmana d’escola després de les vacances de Nadal


La primera setmana d’aquest segon trimestre el grup de quart hem estat els més grans de l’escola, perquè els nens de cinquè i sisè han marxat de colònies a la neu, a La Molina.
També aquesta semana ha vingut una mestra nova de conversa en anglès que es diu Sandra, perquè l’Anna –la mestra d’abans- ha marxat a un altre país durant un temps.
El dijous per la tarda, com que no hi havia la Lua, no vam poder fer educació física. Aleshores vam fer jocs amb la Sandra i ens ho vam passar molt bé!
Text escrit per la Carla P. i l’Elena M. de quart



El dilluns 9 de gener vam tornar de les vacances de Nadal amb molta il.lusió. El primer dia va ser com festa, però l’endemà la Diana ens va començar a posar deures.
El dimarts va venir el Lluís per gravar la cançó que enviarem al Senegal. Només va poder fer la gravació un grup de nens i nenes. L’endemà vam fer exercicis de nombres romans perquè els hem començat a aprendre. Són molt divertits!
El dijous ens van donar una flauta per tocar. I avui, divendres 13 de gener hem fet propostes per escriure una noticia pel bloc.

Text escrit pel Víctor i l’Héctor de quart


Els nens de l’escola Els Pins vam començar l’escola el dilluns, perquè havíem tornat de vacances de Nadal.
El dimarts els nens i nenes de cinquè i sisè van marxar de colònies a La Molina, a esquiar. I ara els nens de quart som els més grans de l’escola.

Text escrit per la Nerea i l’Emma de quart

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada